Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 20 d’octubre del 2014

No hi ha fill resistent, sinó mare o pare maldestre...(No hi ha res a fer?)

La Berta no acabava de fer net. Ella sabia ben bé el que volia aconseguir amb el seu fill, simplement xerrar. Però sabia –PATIA- que no ho aconseguia.

A més les coses sempre empitjoraven si insistia. Fix, matemàtic i meridià. (Desesperant).

Ja li ho havia dit el Paco, el peixater que deixava anar consells ràpids i senzills, com les escates que feia saltar en un no res: deixa que el moment aparegui. Tot es qüestió de temps, no t’entestis, llences l’ham i ja picaran! i si no piquen avui... ja picaran demà! Que “quien la sigue la consigue”...

Es va dir que li demanaria la recepta d’esperar amb tranquil·litat a la lliura de gambes de l’arròs de diumenge...

Res a fer, es deia, no hi ha res a fer. I es sentia malament.
La única cosa que la feia aguantar eren els bons moments, perquè de tant en tant hi havia bons moments.

La llàstima que apareixien per art de màgia i es fonien com per art d’encantament més ràpid encara...

3 comentaris:

  1. Patir, desesperació, no sembla que aquesta mara disfruti molt de la relació amb el seu fill i no hauria de ser aquesta la prioritat durant el camí de la vida al cantó dels nostres fills?
    Si l'estimar_los es traduis a aceptarlos com son, respectar-los e impulsar_los a l'autonomía, potser aquesta mara no tindria tans problemes per comunicar-se amb el seu fill. I potser si el seu interés estigues més en escoltar-lo més que en xerrar, potser s'aproparien les fronteres.
    Per altre banda, espera que les circunstancies siguin les adequadesper actuar, te el risc que potser aquestes no arrivin mai o arrivin massa tard. Hem de posar intencionalitat en les coses que volem que passin e influencia pq passin tal i com volem. Aix9 ens ajudara a marcar el cami q volem recorrer. Per ultim dir que qui regala flors, te sempre les mans perfumades, es una frase q ens fa entendre que per gaudir de mes bons momentes amb els teus fills, has de proporciona'ls tu primer.
    Perdoneu les faltes pero desde el mobil s'en fa dificil escriure i no tinc acents oberts, per tant he deixat de posar-los.

    ResponElimina
  2. Patimen, desesperació, no sembla que aquesta mara disfruti molt amb la relació del seu fill.

    ResponElimina
  3. Crec que aquestes edats són complicades x la comunicació, i no sempre troves el moment, però almenys jo no deixo d' intentar-ho i de tant en tant quan ella vol m'explica coses.

    ResponElimina

Opina, comenta, suggereix, amplia, debat, pregunta, qüestiona...